Asumme vaimoni Maijan lapsuudenkodissa, valkotiilisessä omakotitalossa Kaarinassa keskellä peltoja. Perheeseemme kuuluvat lapset Julia, 12, Oliver, 11, ja Albert, 8, sekä koira Miisa.

Alueelta löytyy kaikki perusedellytykset hyvälle elämälle, ja sen lisäksi vielä vähän ekstraa. Kaikki on lyhyen matkan päässä, myös Turku. Lapset pääsevät liikkumaan itsenäisesti, sillä bussiyhteydet toimivat hyvin.

Purjehdus on perheemme yhteinen harrastus, joten meille on tärkeää, että luonto ja meri ovat lähellä. Turun keskustasta ajaa reilussa 10 minuutissa kotiimme maaseudun rauhaan. Kun matkaa jatkaa hetken vielä kotitaloltamme eteenpäin, ollaan jo keskellä metsää. Sellainen on Euroopassa harvinaista.

Vuonna 2007 perustamallani Lyyti Oy:llä on toimistoja ympäri Eurooppaa. Onneksi kulkuyhteydet Turusta muualle Suomeen ja ulkomaille pelaavat hyvin. Turun seudulla on monia korkeakouluja, joten osaavaa työvoimaa on ollut helppo löytää.

Täältä ei oikeastaan puutu mitään, mitä perheemme tai minä yrittäjänä tarvitsen. Turussa on makee meininki, ja se heijastuu kaikkeen tekemiseen. Positiivisessa ilmapiirissä on hyvä kasvattaa lapset ja yrittää.